AJF Sălaj îşi alege noul preşedinte la finalul acestei luni

Întrunit în data de 21 decembrie 2018, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj a stabilit data alegerilor pentru funcţia de preşedinte, post ocupat în prezent de Daniel Sabou, fost manager al Clubului Sportiv Viitorul Zalău. Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a fost programată pentru data de 26 ianuarie, începând cu ora 11, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Pe ordinea de zi au fost trecute: constatarea întrunirii cvorumului; aprobarea ordinii de zi; alocuţiunea preşedintelui; desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal; desemnarea scrutătorilor şi a Comisiei de Validare a votului; afilieri şi dezafilieri; prezentarea bilanţului contabil; prezentarea sintezei Comisiei de Cenzori şi aprobarea acestuia prin vot; alegerea preşedintelui, a vicepreşedinţilor şi a membrilor Comitetului Executiv, respecitv Ligii a IV-a, Ligii a V-a, copii şi juniori; propuneri spre aprobare a funcţiei de secretar general, trezorier, preşedinte Comisia Judeţeană de Arbitri, preşedinte Comisia de Cenzori; Aprobarea hotărârii Adunării Generale Extraordinare de Alegeri; diverse.
Candidaturile pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinţi se pot depune până cu 15 zile calendaristice înainte de data alegerilor.
Până în acest moment şi-a arătat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj doar Daniel Sabou, cel care îşi încheie mandatul început în luna februarie a anului 2015.

Leave a Comment