Prima zăpadă din 2014, floare la ureche pentru drumarii sălăjeni

Ninsoarea ce a început să cadă încă de miercuri după-masa nu a dat bătăi de cap drumarilor. Echipajele Secţiei Sălaj a Drumurilor Naţionale au intervenit imediat după primii fulgi de zăpadă, pentru a preveni eventualele probleme. „Am intervenit încă de miercuri seara, preventiv, pe toate tronsoanele de drum naţional pe care le administrăm în judeţ. Am împrăştiat material antiderapant din toate cele şase baze şi din cele două puncte de sprijin deţinute în Sălaj. Nu au fost semnalate probleme nici pe Meseş, nici pe Mesteacăn, zone considerate de risc, în care stratul de zăpadă este mai gros, iar intervenţiile, mai dificile”, ne-a declarat Mircea Crişan, şeful Secţiei judeţene a Drumurilor Naţionale.
Oficialii Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj susţin că şi pe drumurile judeţene, circulaţia s-a desfăşurat în condiţii bune, nefiind înregistrate drumuri blocate.
În această iarnă, intervenţiile pentru deszăpezire se execută pe 276 de kilometri de drumuri naţionale, 604 kilometri de drumuri judeţene şi 850 de kilometri de drumuri comunale.

Alte articole

Leave a Comment