Moşul Consiliului Judeţean vine cu 1.000 de cadouri

Şi în acest an, Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj a găsit resursele financiare necesare pentru a asigura cadouri pentru vârstnicii nevoiaşi, pentru copiii salariaţilor şi pentru colindători. În acest sens, în ultima şedinţă a administraţiei judeţene au fost alocaţi de la bugetul judeţului 50.000 de lei, cea mai mare parte a sumei urmând să fie destinată sărbătoririi Crăciunului şi a Anului Nou.
Autorităţile judeţene au anunţat că îşi vor întâmpina colindătorii cu circa 800 de pachete cu cadouri, acestea urmând să fie împărţite atât elevilor din liceele şi şcolile sălăjene, cât şi celor din centrele de asistenţă socială, grupurilor de colindători de la bisericile din municipiul, Ansamblului folcloric „Meseşul”, dar şi copiilor angajaţilor din CJ Sălaj. Pentru acest demers, de la buget au fost asiguraţi 42.400 de lei.
Nici persoanele vârstnice nu au fost neglijate. Astfel, „ca de fiecare dată în ultimii ani, la solicitarea Sindicatului Liber la Pensionarilor Sălaj, CJ Sălaj va sprijini financiar achiziţionarea a 200 de pachete cu alimente de bază ce vor fi acordate, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, persoanelor vârstnice nevoiaşe din judeţ”, ne-au declarat reprezentanţii administraţiei judeţene. Suma necesară se ridică la 7.600 de lei.

Alte articole

Leave a Comment