Încă un pas în reabilitarea drumului județean 191C

Un proiect ce își are originile încă din vremea administrației Căpîlnașiu, întins pe parcursul mai multor ani și devenit subiect de controverse între administrația municipiului și cea județeană, capătă contur prin ultimul vot acordat de consilierii municipali în ședința extraordinară ce a avut loc miercuri la sediul Primăriei Zalău. Astfel, din cele două proiecte de hotărâre, unul se referă la aprobarea documentației de avizare a lucrărilor privind reabilitarea traseului de drum județean DJ191C Nușfalău-Crasna-Zalău-Creaca pe teritoriul administrativ al municipiului Zalău, strada 22 Decembrie 1989, tronson 1 finanțat prin fonduri Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Cel de-al doilea proiect de hotărâre, aprobat, de asemenea, în ședința extraordinară de consiliu local municipal, se referă la asigurarea finanțării din bugetul local, a cheltuielilor neeligibile aferente acestui obiectiv. Practic, pentru acest proiect, municipalitatea a primit prin PNDL 2 aproximativ 6.700.000 de lei, urmând care restul banilor, până la suma de 10.071.000 de lei, să fie asigurați din bugetul local.

Primarul municipiului, Ionel Ciunt, a anunțat, în cadrul ședinței de miercuri, și începerea lucrărilor de reabilitare de pe strada Cloșca din municipiu, procedura achiziției lucrărilor fiind deja finalizată. Este vorba despre 2,1 kilometri de drum și asfaltarea a două intrări de aproximativ 250 metri fiecare, aferente acestei străzi.

 

 

Alte articole

One Thought to “Încă un pas în reabilitarea drumului județean 191C”

  1. Anonim

    piratilor si pe ortelec cat ne mai rupem masinile?

Leave a Comment