De la vlădică la opincă, joburi pentru sălăjeni

De la salariul minim pe economie la maxim 7.000 de euro lunar. Atât pot câştiga sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. În funcţie de calificare şi experienţă, cei interesaţi pot alege să muncească atât în piaţa autohtonă cât şi în străinătate.
Ofertele de muncă sunt sunt disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

În judeţ, 64 de locuri de muncă

În această perioadă, patronii autohtoni pun la dispoziţia persoanelor interesate 64 de slujbe, valabile în industria confecţiilor, comerţ, construcţii, industria alimentară şi servicii.Cele mai căutate pe piaţa muncii sunt persoanele cu studii medii cu sau fără calificare pentru care sunt disponibile posturi de muncitori necalificaţi, confecţioneri asamblori articole textile, cusători piese din piele, vânzători, dulgheri, roşari tencuitori, ospătari, mecanici auto, tractorişti, sudori, electricieni, tractorişti şi îngrijitori animale. Oferta continuă şi cu patru joburi adresate persoanelor cu studii superioare: inginer mecanic – două locuri, operator calculator-un loc şi consilier management-un loc.Toate joburile precizate sunt valabile atât raza municipiului Zalău şi în localităţile Şimleu Silvaniei şi Panic.

Lefuri europene pentru sălăjeni

Tot în această perioadă un angajator danez pune la dispoziţia sălăjenilor interesaţi 21 de locuri de muncă adresate medicilor specialişti.Oferta este valabilă prin intermediul AJOFM Sălaj, serviciul Eures-munca în străinătate.Pentru o leafă de 7.000 de euro lunar, un angajatorul străin “impune” viitorilor angajaţi, experienţa în domeniu şi cunoaşterea limbii engleze sau germane. Se caută doctori experimentaţi în radiologie mamară, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie şi medicină internă care să lucreze în spitalele din Danemarca. De precizat este faptul că, angajatorul danez oferă gratuit cursuri de limba daneză şi asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalitaţilor inclusiv la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă respectiv la găsirea unei şcoli pentru copii. Cei interesaţi pot trimite un cv-ul şi scrisoarea de intenţie, redactate în limba engleză, pe adresa health@workindenmark.dk, până cel târziu la data de 20 iunie sau pentru mai multe informaţii se pot adresa departamentului Eures din cadrul AJOFM Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment