Consiliul Judeţean şi-a strâns banii pentru colindători

Peste 40.000 de lei vor fi utilizaţi de reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj pentru sărbătorirea Crăciunului şi Anului Nou. Şi asta pentru a se respecta tradiţia Sărbătorilor de Iarnă ce se apropie, respectiv primirea colindătorilor, în cadrul instituţiei, care vor fi răsplătiţi cu pachete cadou.
În cadrul unui proiect de hotărâre de CJ, consilierii judeţeni au aprobat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu şi al instituţiilor şi serviciilor subordonate, proiect prin care s-a alocat suma de 41.000 de lei pentru sărbătorirea Crăciunului şi a Anului Nou. Din suma precizată instituţia va pregăti pachete cadou pentru aproximativ 600 de copii de la liceele şi şcolile din municipiul Zalău, dar şi pentru copiii din centrele de asistenţă socială din judeţ. De asemenea, “cu colinda” la CJ Sălaj sunt aşteptate circa 100 de persoane, grupuri de colindători de la bisericile din urbe şi Ansamblul folcloric „Meseşul”, colindători care vor fi răsplătiţi de instituţia precizată.

Alte articole

2 Thoughts to “Consiliul Judeţean şi-a strâns banii pentru colindători”

  1. Anonim

    Draga Tibi, placu-ti colindele?

  2. Camelia

    Cea mai noua oferta de lucru!
    Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: concam68@gmail.com

Leave a Comment