Aspirator gigant pentru străzile municipiului

Primăria Zalău a făcut o achiziție pentru societatea responsabilă de curățenia municipiului – SC Citadin, achiziție care va contribui la ridicarea standardului de calitate în ceea ce privește această activitate care, din păcate, lasă mult de dorit în municipiul nostru. Potrivit datelor furnizate de municipalitate, de la sfârșitul lunii aprilie, SC Citadin, o mașină nouă de măturat și spălat stradal, produsă de MAN în colaborare cu Scarab Sweepers, model M65T. Potrivit municipalității, programul în care mașina de curățat multifuncțională va fi prezent pe străzile Zalăului este în trei schimburi. În timpul zilei sunt curățate străzile care nu sunt foarte aglomerate, iar în timpul nopții, străzile mari ale muinicipiului și bulevardul.

Autovehiculul este echipat suplimentar cu o instalație de spălat de înaltă presiune, montată pe suprafața măturătoarei, formată din pompă de apă de înaltă presiune antrenată hidraulic, bară frontală față de spălat carosabilul cu înaltă presiune, tambur cu furtun și lance de stropit pentru spălat trotuarele cu înaltă presiune. Mașina este deja pe traseu iar eficiența ei este, într-adevăr, mare. Șoferii care lucrează pe această mașină spun că eficiența este mare, mașina nu este deloc zgomotoasă iar spațiile rămân perfect curățate în urma ei. Interiorul este confortabil, oferind condiții foarte bune lucrătorilor. Din păcate, o singură mașină de acest fel este, în mod evident, insuficientă, însă este foarte posibil ca municipalitatea să ia în calcul pe viitor, încă o achiziție de acest fel.

Alte articole

4 Thoughts to “Aspirator gigant pentru străzile municipiului”

 1. Anonim

  Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au anunţat că radarele fixe, montate in orasul Zalau, sunt prea performante si de aceea nu vor fi puse in functiune.
  Aceste radare fixe, nu raspund la “stimuli” externi, la telefoane, la mita, nu stiu ai cui sunt copii care conduc cu viteza excesiva sau/si trec pe culoarea rosie la semafor,
  Aceste radare fixe/ camera de monitorizare a traficului din oras, NU STIU cine este “persoana importanta” care a deposit pe linie dubla continua cu o viteza de peste 100 km/h si a si trecut pe culoarea rosie la semafor, desi se vede clar nr de inmatriculare si se stie de toata lumea a cui e masina !

 2. Anonim

  pai daca cei de la itadin nu repara si nu curate dupa ce sparg drumurile, pot baga 100 de asemenea masini si tot dejaba.
  Si inca ceva, cat timp primarul nu o sa ia atitudine fata de cei care ies din santiere cu masinile murdare pe roti, fata de cei care le pica mijetrie din masinile incarcate cu moloz, pietris, beton nu o sa se reziolve nimic

 3. Nicu

  Ba,ne lasi ,ce inseamna gigant in capul tau de musca ?

  1. Anonim

   Nicule , cate clase ai ?

Leave a Comment