Virgil Țurcaș – noul prefect de Sălaj

Virgil Țurcaș este noul prefect al județului  Sălaj. Acesta a fost numit în funcție în ședința de Guvern ce a avut loc vineri, 13 decembrie, ședință în cadrul căreia au fost numiți, prin Hotărâre de Guvern, mai mulți prefecți. Liberalii sălăjeni au decis în 9 noiembrie, în ședința Biroului Permanent Județean, ca Virgil Țurcaș să fie cel care va prelua funcția de prefect al județului, după ce fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Florin Florian, va fi eliberat din funcție. Numirea noului prefect a venit însă după două săptămâni de la demisia lui Florin Florian. O perioadă scurtă de timp, de la demisia lui Florin Florian și până la numirea lui Virgil Țurcaș, conducerea Instituției Prefectului Sălaj a fost asigurată de actualul subprefect, Vegh Alexandru, cel care va deține, de altfel, în continuare, această funcție. Virgil Țurcaș, în vârstă de 50 de ani, a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca și a mai deținut funcția de prefect de Sălaj în anul 2000, în timpul guvernării CDR. A ocupat până astăzi fotoliul de șef serviciu Controale pe Teren şi Inspecţii în cadrul APIA Sălaj.

17 Thoughts to “Virgil Țurcaș – noul prefect de Sălaj”

  1. Ioan

    Noul si (mai) vechiul prefect de Salaj Virgil Turcas mare PNTCD-ist , convertit acum la ciuma portoca(ca)lie ??! Vai de voi ciumeti cacanii ce „valori” noi scaoateti la iveala ??!

  2. Marc

    Esti un PSD ist – pupincurist,cum naiba mai sunteti asemenea caractere de comentatori dupa stadiul in care a ajuns tara asta?!

  3. IGOR

    Ce cauta acolo ca subprefect Vegh Alexandru? Este susținut de udmr. UDMR este secția maghiară al PSD. Trebuie schimbat si subprefectul.

  4. Anonim

    Un oportunist de 3 clase:
    Gasit de PNT CD, școlit de PDL si introdus politic in toate posturile de PNL. Alt climat, dar portocaliu.

  5. Anonim

    Gasit de PNT CD, școlit de PDL si introdus politic in toate posturile de PNL. Alt ciumat, dar portocaliu.

  6. asa da

    Pentru cei care comenteaza numirea prefectului Virgil Turcas vin cu urmatoarea precizare: a fost un elev de care scolile unde astudiat s-au mandrit, fiind de nota 10.Asa ca ar fi cazul sa ocupe functii si cei care au facut scoala pe adevaratelea ,nu cei care au cumparat diplomele precum cei multi PSD-isti numiti in functii importante !

  7. Anonim

    Da da ca pnl istii de la gospodarirea de apa sunt toti cu diplome mai bune

  8. Anonim

    Da .Ma sulica de mai sus ,goldisetule si mSinist agricol.hahaha!

  9. Anonim

    Goldisti si spirulisti de la ape se plimba cu masilie de servici(plimba sotii, copii ,amante) , sa vedem ce face prefecutul

  10. Anonim

    Diploma primarului de la Criseni .A se verifica

  11. Anonim

    Ingrozitor de jegos arata noul prefect. Chiar nu putea sa se barbiereasca pentru sedinta de numire?!

  12. Popica

    Castiga bani cu sondaje online platite.
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor.
    http://bit.ly/31pLncZ

  13. mircea

    Puține informații pana la 50 de ani .

  14. toate masinile sa fie inscriptionate cu litere mari si vizibile cu numele institutiei de care tin!!!

    prima decizie o sa fie ca toate masinile de institutie si de orice tine de administratie publica de stat si locala sa nu mai fie folosite in interesul personal. toate sa fie parcate peste noapte in curtea institutiei !
    sa inceapa cu cele de la APAI !!! caci stie el bine ca toti directorii si sefii de la apia au la „dispozitie” cte o masina de service pe care o folosesc in interes personal !!

  15. Anonim

    FARA PENALI IN INSTITUTIILE STATULUI

  16. ardelean cornel

    Domnilor Sunt cetatean roman pensionar si am vazut comentarii la adresa D-lui VEGH ALEXANDRU si doresc sa fac o precizare : am avut probleme cu institutia prefectului si nu usoare , am intrat in legatura cu d-l subprefect si eu am constatat ca este un om corect , implicat amabil ,cunoaste legile si le respecta . De aceea vreau sa-i urez un an nou fericit ,putere de munca sanatate alaturi de cei dragi.

Leave a Comment