Municipiul Zalău a găzduit lucrările Comitetului Executiv al Organizației femeilor social democrate din România

Peste o sută de reprezentante ale organizațiilor de femei din Partidul Social Democrat din toate județele țării au participat sâmbătă, 20 mai, la lucrările Comitetului Executiv al Organizației femeilor social democrate din România (OSFD) ce s-au desfășurat la Zalău, în sala “Porolissum” a Consiliului Județean Sălaj. Evenimentul s-a bucurat de participarea europarlamentarului Viorica Dăncilă, președinte al Organizației femeilor social democrate din România. La deschiderea evenimentului au fost prezenți Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, Iuliu Nosa – parlamentar, invitați din județ și din țară, precum și reprezentantele tuturor organizațiilor PSD județene. Cea care a deschis lucrările Comitetului Executiv a fost Daniela Coța, preşedinte al Organizaţiei de femei PSD Sălaj. Președintele Tiberiu Marc și primarul Ionel Ciunt au salutat, prin scurte discursuri, prezența reprezentantelor organizațiilor de femei ale PSD din țară la acest eveniment important pentru partid și au scos în evidență rezultatele organizației din primul semestru al anului 2017.

 

 

5 Thoughts to “Municipiul Zalău a găzduit lucrările Comitetului Executiv al Organizației femeilor social democrate din România”

  1. Anonim

    Dana Cota nu ii aia cu chioscurile? ii si sotia aluia de la volei care a facut blat in Bosnia?

    1. Anonim

      E o doamna ce plm

  2. Anonim

    Sigur ca este. Sa fii presedinte nu e lucru putin. Mai usurel cu invidia, va creste tensiunea! Felicitari pentru eveniment, doamnelor!

  3. anonim

    Madam coța mai bine şi-ar vedea de insolvență şi de executările silite la care este supusă din cauza datoriilor imense decît să facă pe deşteapta plm.Vine şi scadența pt prostie şi aroganță şi vine urît.

  4. Andrei Luca Mihai

    Selectam urgent colaboratori din toata tara,pentru publicare anunturi!
    Se lucreaza de acasa,part-time sau full-time, la alegere.
    Oferim:
    – curs absolut gratuit de instruire pe e-mail si indrumare prin indrumator parsonal, pentru un debut cat mai bun.
    – comision in functie de efortul depus.
    – contract legal de comision.
    – scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate.
    – seriozitate si respectarea celor mentionate mai sus.
    Cerem:
    – seriozitate, rabdare, cooperare si dorinta pentru a invata lucruri inedite.
    – calculator si conexiune la internet.
    – cunostinte minime de lucru cu fisiere word si pdf.
    Cei interesati sunt rugati sa lase mesaj cu adresa de email yourwinwinproject@gmail.com pentru a primi informatiile necesare!!!

Leave a Comment