Deputatul Lucian Bode, audiat în calitate de martor de procurorii DNA

Președintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul referitor la campania electorală din anul 2012.

Deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu, a mai fost audiat în data de 20 februarie 2017 la DNA, el spunând că a dat o declaraţie de martor într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Parlamentarul a precizat că el nu a avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale a PDL, întrucât era membru al Biroului Politic Naţional şi secretar general adjunct.

“Din motive procedurale, am fost citat la DNA în calitate de martor, pentru a oferi declarații în același dosar ce privește finanțarea campaniilor electorale din 2012. Am reluat ceea ce am declarat și în data de 20 februarie, fără a avea nici cea mai mică rezervă în clarificarea aspectelor ce țin de acest subiect.

Menționez, din nou, faptul că  în perioada campaniilor din 2012 m-am aflat în funcția politică de secretar general adjunct al Biroului Politic Național al PDL, funcție care nu a avut responsabilități în ceea ce privește finanțarea campaniei electorale”, ne-a declarat Lucian Bode.

Alte articole

4 Thoughts to “Deputatul Lucian Bode, audiat în calitate de martor de procurorii DNA”

 1. Anonim

  hai gireada spune-ne cum a fost cu audierea lui bo(u)de lucian

 2. Anonim

  Se strange latul ….?

 3. Victor

  Acest penal care tipa la altii “penalii” , hotul care striga hotii , pene(de)lepra ordinara poarta numele “deputat lucian bode”. O mai mare bataie de joc n-am vazut.

 4. Where`s`my`money`rihanna :)

  E domnul Ministru al Economiei , nu vorbiti urat de el 🙂
  Cat despre bani stiu sigur ca nu a platit in campanie doar a promis ca plateste dar nu a umblat cu bani … e curat din punctul asta de vedere.

Leave a Comment