Adrian Popan, ales preşedinte PMP Sălaj cu unanimitate de voturi

Membrii PMP Sălaj au ales, sâmbătă, 18 noiembrie, noua conducere organizaţiei judeţene, stabilind în unanimitate ca Adrian Popan să le fie preşedinte. “Este un moment important pentru organizaţia noastră, pentru că acum ne-am ales oamenii cu care vom pleca la drum în următorul ciclu electoral. Prezenţa oamenilor din judeţ la conferinţa de azi (sâmbătă -n. red.) îmi dă semne că putem construi o echipă transparentă, responsabilă şi cu care să avem rezultate în următoarele campanii electorale”, a precizat proaspătul preşedinte ales, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc sâmbătă, 18 noiembrie, la Zalău.

Popan a devenit, astfel, singurul lider de organizaţiei PMP care şi-a adjudecat toate voturile celor prezenţi, fiind felicitat pentru reuşită de către Eugen Tomac, preşedintele executiv al formaţiunii politice. “Felicitări pentru rezultatul excepţional obţinut. Niciun lider de-al nostru din ţară nu a beneficiat de atâta încredere din parte organizaţiei; au fost zero voturi împotriva preşedintelui ales al PMP Sălaj şi asta mă bucură. E un lucru important să ştii că ai o echipă în spate pe care te poţi baza”, a spus Tomac.

În acelaşi cadru, preşedintele executiv al PMP a precizat că organizaţia judeţeană şi-a propus ca în decursul unui an să devină mai puternică, astfel încât să existe structuri în toate localităţile Sălajului, iar la următoarea competiţie electorală să aibă candidaţi atât pentru consiliile locale, cât şi pentru primării: “Convingerea mea este că în Sălaj avem un nucleu dur, un nucleu de oameni devotaţi, care, împreună cu preşedintele Popan, vor clădi aici o organizaţie care va scrie istorie atât pentru judeţ, cât şi pentru Partidul Mişcarea Populară”.

Eugen Tomac a readus în discuţie cazul deputatului Liviu Balint, fost lider al PMP Sălaj exclus din partid după ce a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, subliniind că regretă cele întâmplate în organizaţie: “E o lecţie destul de dură pentru noi faptul că am pus o legumă în fruntea organizaţiei noastre după fuziunea cu UNPR, dar dincolo de toate, această lecţie ne învaţă să nu mai facem greşeli pe viitor, iar personaje gen deputatul ăsta de cumetrie, Balint, să nu mai ajungă niciodată în Parlament. Încă o dată îmi cer scuze în numele PMP pentru eroarea pe care am făcut-o, propunând pe listele noastre un om fără onoare, fără caracter, un om care se ghidează în viaţă doar după propriul interes şi nu îi pasă de altceva”.

La rândul său, senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a ţinut să transmită un mesaj de unitate în special pentru consilierii UNPR. “Depun un efort alături de noul preşedinte ales ca această fuziune să nu rămână doar scriptică, să fie tradusă în teritoriu. Ştiu că există o mică parte a consilierilor UNPR care au ezitări în ceea ce priveşte noua formulă, dar mesajul meu este unul de unitate. Pentru mine, ca senator, este foarte important ca fuziunea începută în vară, când eu eram preşedinte, să se încheie sub noul preşedinte, în mod fructuos pentru partid”, a punctat Lungu.

Din Consiliul Executiv Judeţean mai fac parte: Fekete Carol (prim-vicepreședinte), Marius Blaj (secretar general), Florentina Chiș (secretar general adjunct), Aurel Ciurte, Ioan Bogar, Ioan Ilieș, Flaviu Vecian, Claudiu Buzgău, Radu Știrb (vicepreședinţi),Ioan Ciocotișan, Gabriel Moș, Ramona Vid, Vlad Dănuț Deac, Ovidiu Chiorean, Diana Chiribișan (secretar executiv), Bartok Ibolya, Mariana Aghireșan, Vasile Țăran, Arsinte Bumb, Ioan Hale (Comisia de Arbitraj și Integritate), Cantemir Pașca, Cristian Rafa, Vasile Pop (Comisia de Cenzori) şi Maria Blaj (trezorier).

Alte articole

5 Thoughts to “Adrian Popan, ales preşedinte PMP Sălaj cu unanimitate de voturi”

 1. Anonim

  Beșescu n-a fost?

 2. Anonim

  candidat unic ca si la PNL sau PSD lipsa mare de cadre

 3. Sorin

  Organzatiile puternice care au adus voturii .gen Bobota,Babeni sau Dragu unde sunt.90% in Psd..La revedere va paste 1%

 4. LUCIAN

  COMO STAI BLIND DATORITA ACESTOR COMUNE AI IESIT CONSILIER JUDETEAN APOIDEPUTAT MAI ALES LA DRAGU DATORITA D NEI BOCA DAR ACUM LA REVEDERE I AI FACUT DE RIS PE TOTI CRED CA SI BOBOTENII S AU TREZIT

 5. nelu

  Legume o sa vinda acolo I locul luiin piata de legume si lebenita

Leave a Comment