Meniul zilei 15.04.2019

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole verde
  • Ciorbă ţărănească cu zdrenţe de ou

Felul principal:

  • Orez cu şniţel de porc
  • Paste cu papricaş de pui

Meniu de post:

  • Ciorbă ardelenească
  • Orez cu dovlecel ţărănesc

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  •  Ciorbă de varză cu cabanos

Felul principal:

  • Cartofi împănați cu piept de pui, sos de smântână, legume julienne

Desert:

  •  Prăjitură

Meniu de post:

  • Ciorbă de varză
  • Cartofi cu legume julienne trași la tigaie gratinați cu cașcaval vegetal
  • Prăjitură

Telefon: 0745 402 110

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Supă de pui cu tăieţei de casă
  • Ciorbă ţărănească de porc

Felul principal:

  • Friptură de porc la tavă cu cartofi piure
  • Ficăţei de pui cu sos şi mămăligă

Meniu de post:

  • Tocăniţă de ciuperci cu cartofi piure

Telefon: 0755 156 246

 

Hotel Georgiani

Meniu 18 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă de varză cu afumătură

Felul principal:

  • Escalop de porc cu cartofi piure
  • Spanac cu ou şi rondele de cârnaţi

Meniu de post:

  • Ciorbă de varză
  • Tocăniţă de ciuperci cu cartofi piure

Telefon 0747100360

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment