Sălajul, împânzit de radare

 

 

Sălăjenii, şi nu numai, care vor circula în această perioadă pe drumurile din judeţ trebuie să aibă mare grijă la pedala de acceleraţie. Până la sfârşitul lunii, “ochii” poliţiştilor vor veghea cele mai tranzitate tronsoane de drum din Sălaj. Astfel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier vor acţiona, până în 31 ianuarie, în municipiul Zalău, pe B-dul Mihai Viteazu, pe străzile 22 Decembrie şi Gheorghe Doja. În judeţ au fost amplasate radare pe DN 1C, pe raza localităţilor Perii Vadului, Ileanda, Bârsău-Mare, Gâlgău şi Căpâlna, pe DN 1F (E81), pe raza localităţilor Sîncraiu-Almaşului, Sutor, Zimbor, Sînmihaiu Almaşului, Poarta Sălajului, Românaşi, Borla, Bocşa, Sălăjeni, Sărmăşag şi Bobota, pe DN 1H, în localităţilor Pericei, Vârşolţ, Nuşfalău şi Mirşid, Var, Surduc. Pe DJ 108D, vor acţiona radare pe raza localităţilor Sălăţig, Dobrin, pe DJ 108A, în Benesat, iar pe DJ 196, în localitatea Horoatu Cehului.
În Şimleu Silvaniei sunt amplasate radare pe străzile Tudor Vladimirescu şi 22 Decembrie 1989, în Jibou pe Tudor Vladimirescu şi Gheorghe Doja, iar în Cehu Silvaniei, pe străzile Libertăţii, Ghyorghyi Dozsa şi Gheorghe Pop de Băseşti.
De asemenea, potrivit sursei citate, în 30 ianuarie, aparate radar vor acţiona şi pe DJ 191C, pe raza localităţilor Crasna şi Meseşenii de Jos şi pe DJ 108G, în Crasna şi Cizer.

Alte articole

2 Thoughts to “Sălajul, împânzit de radare”

  1. Anonim

    Amplasati-le mai baieti unde-ti vrea voi, tot ce reusiti sa faceti e sa cresteti vanzarile de statii CB. Vorba unuia, nu reusesc ei sa patruleze cat putem noi vorbi…

  2. ppdd

    de ce nu sunt pornite radarele fixe din Zalau si din alte localitati? asa cel putin s-ar mai domolii unii pe unele trasee

Leave a Comment