Moş Nicolae a poposit la Multicom

Aproximativ 250 de copii şi 150 de familii cu posibilităţi materiale reduse au primit din partea Companiei Multicom Zalău pachete cu alimente, dulciuri şi jucării, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae. Evenimentul caritabil “Multicom alături de oameni”, ajuns la cea de-a treia ediţie, a a avut loc joi, 5 decembrie, la sediul societăţii, începând cu ora 16.

“Este un moment în care devenim mai buni, mai cu suflet, acest lucru materializându-se în plăcuta ambianţă creată pentru cei mici şi cei mari deopotrivă de către familia Multicom. Este luna în care nu trebuie să privim doar spre cifre, ci, trebuie să fim orientaţi, mai mult, spre sufletul oamenilor. Am început acest proiect social, <<Multicom alături de oameni>>, în urmă cu trei ani, prin intermediul căruia dorim să aducem bucurie copiilor şi familiilor cu posibilităţi materiale reduse. Evenimentul caritabil din acest an, <<Vine Moşul la Multicom>> oferă pachete şi cadouri pentru 150 de familii şi 250 de copii din grădiniţe, şcoli, centre de asistenţă socială : centru multifuncţional din Zalău, Mănăstirea Strîmba, copii şi familii din Şimleu şi Jibou. Nu suntem alături de oameni doar la sfârşit de an ci şi pe parcursul acestuia. Astfel, Multicom a derulat şi a fost implicat activ financiar şi în alte proiecte de responsabilitate socială, din care amintim: sponsorizare C.A.R. privind modernizarea hotelului <<Trifoiaş>> din localitatea Boghiş, sponsorizare Asociaţia <<Inima şi suflet>> pentru copii defavorizaţi, sponsorizare Serviciului de Ambulanţă Zalău – modernizarea secţiei, premierea a zece olimpici, precum şi acordarea de sprijin financiar pentru două persoane grav bolnave, care au suferit intervenţii chirurgicale pe creier”, a declarat Gavril Iepure, directorul Companiei Multicom Zalău.
În semn de mulţumire, într-o atmosferă încărcată de spiritul sărbătorilor de iarnă, câţiva copii, mai curajoşi, au cântat colinde şi au recitat poezii pentru Moş Nicolae.

 

Alte articole

Leave a Comment