Magazin Sălăjean, la ceas aniversar – ediția cu numărul 5.000

Este zi de sărbătoare în redacția noastră. Nu a “noastră”, a colectivului redacțional, ci a… noastră, împreună cu voi, miile de cititori ai ziarului nostru, fie că ne referim la citiorii ediției on-line, al căror număr este într-o creștere care ne copleșește, ci și al celor care zi de zi ne așteaptă la chioșcuri sau în cutia poștală, prin abonamentele pe care le reînnoiesc an de an. Citiorii noștri sunt diferiți, sunt altfel, tocmai pentru că au înțeles, de-a lungul timpului, că în Magazin Sălăjean găsesc un alt fel de presă scrisă decât cea care se practică în mod obișnuit atât în județ, cât și la nivel național, astăzi. Nu este o laudă, ci o realitate, iar noi, colectivul redacțional, am ales, chiar cu riscul de a pierde unii cititori, să scriem altfel decât o fac alții. Să nu facem rabat de la calitate, de la util, de la ceea ce este de actualitate, sau reprezintă subiecte de interes pentru municipiu ori județ. Micile greșeli de natură tehnică, desigur, ni le asumăm și știm că de fiecare dată când ochiul atent al cititorului le găsește, ele ne sunt cu siguranță iertate pentru că și noi, ca fiecare, suntem oameni și prin urmare putem să greșim uneori. Dar încercăm, de multe ori cu eforturi mari, să fim alături de voi în fiecare moment al zilei și să o facem nu doar cu folos, ci și cu o “tușă” specială, ce poate fi regăsită exclusiv în rândurile marca “Magazin Sălăjean”. Pentru toate acestea și pentru că ne sunteți alături nu doar cu privirea, ci și cu sulfetul, vă mulțumim!

Alte articole

6 Thoughts to “Magazin Sălăjean, la ceas aniversar – ediția cu numărul 5.000”

 1. Babilon Mihai

  Magazin Salajean,Oricum ai fi ,sa traiesti !

 2. Karsi Oros Olga,Canada.

  La multi ani Magazine Salajean.

 3. Karsi Oros Olga,Canada.

  La multi ani si la multe Numele Magazinului Salajean si voua redactorilor.

 4. Anonim

  Prof. Marin ŞTEFAN, Şimleu Silvaniei. Da, astăzi, Redacţia “Magazin Sălăjean” este în sărbătoare, una pe măsura evenimentului sărbătorit: apariţia/editarea pentru a 5.000-a oară a cotidianului de informaţie, opinie şi publicitate “Magazin Sălăjean” – liderul de necontestat al presei sălăjene!! În acest context, mă bucur mult pentru acest fapt, fiindcă în paginile acestei publicaţii prestigioase s-au regăsit şi se regăsesc şi articole scrise de mine. Am ales să rămân fidel acestui ziar întrucât conţinutul paginilor sale întregesc şi hrănesc setea noastră formativă şi informativă, de cunoaştere şi recunoaştere a tot ceea ce se petrece în jurul nostru, sub toate aspectele. În plus, atât cât am scris, atât mi s-a publicat, fără nicio cenzurare! Da, merită să le mulţumim şi să-i felicităm pe cei care-i dau viaţă ziarului, de la director, redactor-şef, redactori de rubrici, consilier juridic, secretar, tehnoredactor, editor (S.C. SIMAR S.R.L. Zalău), tipografie ( “Garamond” Cluj-Napoca), corespondenţi ocazionali de bună-credinţă (care au ceva de spus, indiferent de felul activităţii) şi până la distribuţie!!! Da, a fost numărul 5000. Cu siguranţă vor mai fi, mii şi mii! Nu, presa scrisă nu trebuie să dispară, ziarul a avut, are şi va avea “farmecul” său în redarea ştirilor, informaţiilor sau punctelor de vedere. De aceea, îi doresc acestui “magazin” bine dotat şi aprovizionat, viaţă lungă şi rodnică, să întreacă toate aşteptările sălăjenilor şi nu numai. Da, aşa-i stă bine unui lider!
  La mulţi ani, Magazin Sălăjean! La mulţi ani şi celor care-l slujesc! Marin ŞTEFAN

 5. Domokos G.

  la multi ani si la multe articole cel putin la fel d efrumoase si interesante!!! Multe judete, inclusiv Capitala, s-ar mandri cu astfel de articole asa cum gasim de mute ori in acest ziar.

 6. Doina Cocis

  Felicitări pentru primele 5000 de numere, pentru profesionalism și pentru o întreaga echipă de oameni faini! Succes!☀

Leave a Comment