Donează 2% din impozit către Fundaţia pentru SMURD

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj va organiza vineri, 23 martie, începând cu ora 14, o activitate de informare în cadrul Campaniei 2018 – Redirecţionează 2% către Fundaţia pentru SMURD.
Acţiunea va fi derulată de către voluntarii ISU în hipermarketurile din oraşele Zalău, Şimleu Silvaniei şi Jibou. Orice persoană care doreşte să sprijine activitatea SMURD prin redirecționarea a două procente din impozit plătit statului pentru salariul din anul 2017 o va putea face prin completarea unui formular pus la dispoziţie în punctele de informare.
Contribuabilii poate dispune direcționarea a 2 la sută din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită.

Alte articole

2 Thoughts to “Donează 2% din impozit către Fundaţia pentru SMURD”

  1. Cristos

    Care smurd,mai dai si-n …de zburd,la biserica sa dati banu ,sa poata canta popa bine suflami-ar in microfon.

  2. Anonim

    sa mai taie din banii celor din sanatate si sa se directioneze spre SMURD,din banii celor din sanatate chiar daca se taie jumatate tot au mai mult decat merita,exagerat de mult

Leave a Comment