Accident în Cernuc: un minor a ajuns în stare gravă la spital

Un minor de 13 ani a fost grav rănit în urma unui accident de circulaţie  produs luni, 22 mai, în localitatea Cernuc. În timp ce se deplasa cu bicicleta, nu a acordat prioritate unui autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, la data menţionată, în jurul orei 14, minorul de 13 ani, se deplasa cu bicileta pe DJ 108 S, iar la intersecţia cu DJ 108 B nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar, condus de un bărbat de 51 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta.      În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bicilistului. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Pentru o călătorie în siguranţă, poliţiştii sălăjeni recomandă bicicliştilor să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de deplasare, să se concentreze permanent asupra traficului rutier, să poarte cască de protecţie şi să manifeste atenţie sporită în zona intersecţiilor. Persoanele care circulă cu bicicleta pe drumurile publice trebuie să aibă vârsta de cel puţin 14 ani.

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment