Culturişti legitimaţi la CS Alfa Zalău, medaliaţi la Cupa României

Clubul Sportiv „Voinţa Sebastiano” din Reghin a organizat ediţia din acest an a Cupei României la Culturism şi Fitness. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură „Eugen Nicoară”, fiind prezenţi peste 130 de sportivi, printre care şi culturişti de la CS Alfa Zalău.
Sportivii pregătiţi de Liviu Unguruşan au avut o comportare bună, în special Szeredai Krisztian Akos. Cu toate că acesta a revenit în competiţie după o pauză de un an, culturistul zălăuan a reuşit să se claseze pe prima poziţie la categoria tineret – 75 de kilograme. Szeredai Krisztian a concurat şi la categoria open, ocupând locul doi la final.
Marian Raul Andreass, un alt sportiv legitimat la CS Alfa Zalău, s-a situat pe poziţia secundă la categoria juniori, plus 70 de kilograme, acesta fiind la a doua competiţie de când practică acest sport.
Zalăul l-a avut reprezentant la seniori pe Elshaer Mohamed, care a ocupat locul 5 la categoria 80 de kilograme.
Sportivii participanţi la Cupa României au concurat la 35 de categorii, la secţiunile fitness, body-fitness, bikini-fitness, men-physique, culturism, body building clasic şi game clasic body building.

Leave a Comment