Editura Caiete Silvane, la Festivalul Internaţional de Carte “Transilvania”

În cadreul celei de-a şasea ediţii a Festivalului Internaţional de Carte “Transilvania”, ce va avea loc în perioada 2-7 octombrie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, vor fi lansate mai multe cărţi apărute la editura “Caiete Silvane” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Evenimentul este programat joi, 4 octombrie, între orele 15 şi 16, când, vor fi lansate volumele “Hamlet pe motociclete. Analiza comparativă a serialului „Sons of Anarchy” și a tragediei shakespeariene” de Alexandru Bogdan Kürti (colecția „Eseu”); “Cinegrafii” de Simona Ardelean (colecția „Scriitori sălăjeni”); “Loc liber” de Viorel Mureșan (colecția „Scriitori sălăjeni”); “Oameni din Sălaj. Momente din luptele naționale ale românilor sălăjeni” de Ioan Ardeleanu Senior, ediția a II-a, revăzută și adăugită cu „Discursul de la Blaj” al lui Simion Bărnuțiu (colecția „Restituiri”); “Jurnal din vremuri de război” de Corneliu Coposu, ediția a III-a, revăzută și adăugită (colecția „Restituiri”); “Monografia satului Bădăcin și a familiei Maniu” de Cristian Borz, ediția a III-a, revăzută și adăugită (colecția „Monografii”).
Momentul va fi prezentat de către Daniel Săuca, directorul CCAJS.

Dedicată Centenarului Marii Uniri, ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Carte “Transilvania” este organizată de către Asociația Culturală Eikon, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

Alte articole

Leave a Comment