Biserica din cartierul “Porolissum” va fi sfinţită

Creştin-ortodocşii din cartierul “Porolissum”, dar şi din alte zone ale municipiului sunt invitaţi să ia parte duminică, 12 iunie, începând cu ora 9:30, la sărbătoarea prilejuită de sfinţirea Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” din Zalău. Slujba de sfinţire va fi oficiată de către Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului şi de Preasfinţitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului.
Piatra de temelie a Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” din Zalău a fost sfinţită în anul 2000. Lucrările au fost coordonate la început de părintele Alexandru Horvat şi continuate de Preacucernicul Părinte Claudiu Nechita, cel care a fost numit paroh după dispariţia fulgerătoare a părintelui Horvat.

7 Thoughts to “Biserica din cartierul “Porolissum” va fi sfinţită”

 1. abc

  de ce n-o sfintesc in duminica urmatoare (19.06), cand are si hramul ?!

  1. Anonim

   s-a facut rezervare pentru alt eveniment

 2. Anonim

  Pana in prezent biserica respectiva nu era un loc sfant, nu era sfintita odata cuintrarea ei in folosinta enoriasilor si preotilor care au slujit acolo?

 3. Anonim

  Asteptam discursul evlavios al marelui ales privind credinta, pupatul de oase, avorturile si familia barbat/femeie celula de baza a urcusului către culmi de progres si civilizatie! Tot înainte!

 4. Tăunu

  Banii pentru construcţia acestei biserici s-au luat de la şcoli, spitale, asfaltări !

  1. Anonim

   religia si politica sunt pe primul loc ! sanatatea si invatamantul pe ultimul loc ! si acuma se vede clar ce rezultate avem ! un popor de prosti care voteaza orbeste !

  2. Anonim

   Banii pentru biserica din pentru
   Porolissum, nu sunt nici de la spitale, nici de la scoli, nici din asfaltare, sunt donatie de la firme mari, daca nu stiti mai bine taceti din gura.

Leave a Comment