Zvonoteca

# Unii ar spune ca-i bataie de joc, altii ca-i indiferenta, insa despre oricare dintre situatii ar fi vorba, un lucru este cert: datorita actualului sistem militienesc, Zalaul a devenit Raiul hotilor de masini. In ultimii ani, zeci de masini s-au evaporat din parcarile municipiului, astfel incat proprietarii acestora au ramas cu buzele umflate si, probabil, cu o poza facuta la iarba verde, in fundalul careia apare automobilul pentru care au facut eforturi supraomenesti sa-l cumpere. Mai stim ca in, tot acest timp, in care hotii transporta din greu masinile zalauanilor, politistii se dau de ceasu@ mortii sa rezolve problema. Baiul e ca problema nu se poate rezolva in timpul concediilor, a somnului sau a chefurilor de la popota, la care se adauga timpul aferent revenirii din mahmureala… Suntem curiosi in cat timp s-ar rezolva toata aceasta problema, daca, prin absurd, le-ar zbura de sub nas propria lor masina. Pardon, bolid…

# Cu voia iubitilor nostri parlamentari, statul urmeaza sa arunce pe apa sambetei alte cateva zeci de milioane de euro pentru organizarea unui referendum menit sa aibe un final asteptat de toata lumea. Apropo, cand vorbim de bani aruncati la gunoi, ne gandim imediat la banii contribuabililor, adica a palmasilor, mai precis a electoratului, care cu siguranta nu a votat pentru ca niste indivizi frustrati sa-si bata joc de anumite fonduri ce pot fi investite in proiecte mult mai serioase. Da-i, Doamne, electoratului, mintea de pe urma!

# La ce fel de circulatie avem in Zalau, am putea spune ca nu exista vreo diferenta intre noi si bastinasii ce populeaza anumite triburi din tarile bananiere. Cine se simte cu musca pe… volan, n-are decat sa traga pe dreapta! Ar fi cel mai intelept lucru din viata lui de sofer.

Leave a Comment