Zvonoteca

# Auzeam cu cateva zile in urma ca la super magazinul situat la parterul Silvaniei fructele stricate stau pe raft ca pita calda, lucru care, din cate se pare, nu prezinta nici o problema pentru vreun angajat al magazinului. Rusine mare domnilor, la un asemenea supermarchet sa gasesti asa ceva pe raft nu prea e de iertat.

# Nu putem trece cu vederea o noua gafa facuta de colegul nostru sportiv de la un cotidian vecin, care, probabil fara sa vrea, a trecut echipa oaspete prima data, nu echipa Zalaului, cum ar fi trebuit, si pe langa asta i-a si pus numele de Astralis Buzau, in loc de Astral. Colega, te informam noi daca nu sti, Astralis e un cartier din Zalau, iar o echipa de handbal e cu totul altceva. Noroc ca au trecut Pastele, ca alfel era musai sa te duci cu mielul taman pana-n Buzau.

# Nici nu stim ce sa facem, sa radem ori sa plangem, fiindca am auzit ca prefectul era cat pe ce sa fie calcat de oarice nebun de sofer, care, probabil daltonist fiind, a confundat culoarea rosie cu cea verde, fiind foarte aproape sa faca o boacana mare. Noroc ca prefectul a fost atent ca altfel…

Leave a Comment