Zvonoteca

# Scuterele primariei municipale au sosit deja, dar inca nu e cine a le calari. Ca cum se aude, inspectorii va trebui sa faca scoala pentru asa ceva. Cineva pus pe sotii a zis chiar ca inspectorii va trebui sa faca scoala de soferi cu B cu tot. Ei, nasol momentul. Bine ca nu au primit de-a dreptul masini, ca poate pentru astea ar fi trebuit sa faca scoala de soferi pentru B, C, D si E.

# De cand nu mai e voie prin parcul central cu animalele de companie, un mosulica da cu coasa printre iarba, inconjurat mioritic de un card de gaini. Omul chiar nu se supara daca in miscarile lui de du-te vino mai da peste cate un locuitor care-si plimba cateaua pentru treaba mare de dimineata. Dar se supara al naibii de rau, daca-i calci iarba. In orice caz, e momentul sa ne reconfiguram cu privire la animalele de companie. Vom plimba si noi porci si vaci prin parc, ca de astea nu zice nimic noua lege locala.

# Goarna suna, de acum, in fiecare zi a inviorare la o primarie centrala. Moment in care toti cei cu fundul lipit de scaunele cu functii publice dau valma in sala mare de sedinte si incep a da din coate si picioare, pentru o scurta incalzire.

# Joi, eveniment mare la cea mai mare catedrala din Zalau: zona a fost luata cu asalt de niste romi super instariti, cu limuzine si bemeveuri, plus o caleasca. Pentru ca era nunta tiganeasca. Da chiar a fost super. Mai ales unul dintre ei, care facea pe agentul de circulatie beton, dirijand masinile pana cand alaiul de limuzine si-a luat zborul spre locul chefului.

Leave a Comment