Zvonoteca

# De cum a dat caldura p`afara, poienile de pe Meses, si nu numai, au fost full de zalauani dornici de petreceri in aer liber. Nu ca asta ar fi o problema, dar cand vezi anumite progenituri care dau foc aiurea in tramvai stufarisului, te apuca pandaliile. Culmea culmilor a fost faza in care descreieratii stingeau focul cu picioarele. Apai, unde nu-i cap, vai de picioare!

# Vremea insorita de afara i-au scos de la naftalina si pe cei care se plimba pe doua roti. Vichendu` trecut amatorii de senzatii tari ambalau in draci motoarele, poate poate ies si iei in evidenta cu ceva. Numai ca, de multe ori toate spectacolele astea gratis duc la ranirea si chiar moartea teribilistului motociclist. Cum nimic nu-i mai opreste, poate o sa avem marele nenoroc sa vedem si calaretul fara cap! Doamne apara si pazeste!

# Nu ne putem abtine sa nu mai aducem aminte de acei comercianti care sfideaza legea, indiferent de consecinte. Bineinteles este vorba de cei ce desfasoara operatiunea tigareta mai pe fata, mai pe ascuns. Nu de putine ori au fost prinsi cu mata in sac, dar continua nestingheriti sa-si faca mendrele. Si, colac peste pupaza, isi mai incearca norocul la fete, nestiind ca de fapt au de a face cu presa locala. Ei na, ce sa le faci? Asa sunt unii!

Leave a Comment