Zvonoteca

# S-o pus de ceva vreme aci, la noi, in fata redactiei, doua tablite pe care scrie cam asa: Rezervat Presa – Magazin Salajean, bineinteles, tablite care sa delimiteze locul rezervat pentru masinile colectivului redactional. De fapt au fost patru, numai ca, unii iubitori de fier s-au gandit ca si-or face avere cu ele si le-au halit. Problema e ca si pe spatiul delimitat de cele doua tablite, care au mai ramas, isi parcheaza masinile unii soferi care, ori sunt chiori de adevaratelea, ori vor ei sa para asa. Numai ca, la cat incalca unii soferi zalauani legea, o chestie de asta pare sa nici nu mai conteze prea mult. Cel putin pentru cei in albastru.

# Auzeam zilele trecute ca discotecile din Zalau au fost pline de sarbatori. Insa, la unele s-a lasat cu scandal, si inca ce fel de scandal. Din cate se pare, discoteca cu pricina este chiar aci prin centru, aceasta avand un nume asemanator cu cel al imperiului. Pai, nici nu se putea altfel, fratilor, ca in ziua de azi, la cate minunatii se intampla prin discoteci sau prin cluburi, scandalurile au devenit deja floare la ureche.

# Mare ne-a fost mirarea cand am citit ieri, intr-un cotidian vecin, ca tenismena numarul unu a Zalaului, Vincze Andrada, a ajuns pe drumuri, si banuiesc ca saracuta de ea nici nu stie de treaba asta. Colega, vezi ca ai bagat lumea-n boala cu titlul tau, ca doar de acasa nu a alungat-o nimeni, iar de la club, nici asa.

Leave a Comment