Zvonoteca

# La o farmacie din deal, care cica e si non-stop, tre sa mergi cu bani ficsi indiferent ce iti cumperi. Sau daca nu, tre sa te multumesti cu ce-ti ofera farmacista. Adica daca ai cumparat de 4,6 lei, fara sa te intrebe daca esti de acord sau daca ai avea nevoie de el, doamna aflata de cealalta parte a ghiseului este foarte

cumsecade si iti mai baga sub nas un paracetamol. Cum ce e asta? Restul pana la cinci lei, doar la noi in Romania se practica la greu astfel de metode. A, ca farmacista a avut soriciul mai gros si nici macar nu a binevoit sa te intrebe daca poate sa-ti dea o pastila in locul restului de bani e altceva.

# Cica niste jandari, care sigur nu o fi avut de lucru si s-au plictisit rau de tot, i-o amendat la interval de numai cateva ore pe doi tipi din Zalau, pentru comert ilicit. No, ala da comert ilicit, opt pachete de tigari si niste amarate de perdele. Le-a dat la saracii oameni cate 1.000 de lei amenda si le-a confiscat marfa. O fi fost oare si fumatori printre ei? Si ca treaba sa fie oabla ne-au trimis si comunicat cu ispravile lor, de parca ar fi prins o intreaga retea de consumatori de droguri. Nu ca nu ar exista, dar acolo e mai greu sa intervii.

Leave a Comment