Zvonoteca

# Să vezi tu primari de comune cum își fac singuri poze și le urcă pe ditamai rețeaua de socializare pentru a le spune alegătorilor că se face, că înflorește comuna, că vine apa, se bagă gazul, apare și canalizarea, iar până la vară sigur va curge lapte și miere prin conductele de apă. Iar postările astea sunt distribuite și în cele mai îndepărtate colțuri ale internetului.

# Cățeii politici s-au infiltrat bine și în Sălaj. Unii stau ascunși în fața calculatorului și acționeză instant la comanda măreților conducători. Până acum doi sau trei ani, acești căței politici îi atacau public de ferească Dumnezeu. Acum, după ce au primit un os sau chiar două, câinii de serviciu au devenit cuminți și latră a laudă, a osanale.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Să vezi tu primari de comune cum își fac singuri poze și le urcă pe ditamai rețeaua de socializare pentru a le spune alegătorilor că se face, că înflorește comuna, că vine apa, se bagă gazul, apare și canalizarea, iar până la vară sigur va curge lapte și miere prin conductele de apă. Iar postările astea sunt distribuite și în cele mai îndepărtate colțuri ale internetului. # Cățeii politici s-au infiltrat bine și în Sălaj. Unii stau ascunși în fața calculatorului și acționeză instant la comanda măreților conducători. Până acum… Citeste mai mult […]

Leave a Comment