Zvonoteca

# Buda din privata unei mare firme din Sălaj s-a înfundat. Să vezi tu miros de căc, de fecale, putoare de zile întunecate. Pe holul firmei puțea de îți venea să te închizi singur în camera de forță, să scapi de mirosul năucitor și tulburător de greu. Doar portarul râdea în hohote și se ținea de burtocul mare cât toate zilele. Nu știm cine s-a căc…, nu știm cine a defecat în halul ăla de a blocat biata budă, dar mare grijă unde vă goliți bagajul și mai mare grijă unde călcați.

# De la budă ajungem la marele magazin unde iei produsul de pe raft la un preț, iar la casă ți se spune că prețul e ceva mai gras, mai mare. Nu-i satură Dumnezău pe unii și nici că le pasă de autorități. Ce e o amendă de zece mii? Pentru unii e o nimica toată, bre!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Buda din privata unei mare firme din Sălaj s-a înfundat. Să vezi tu miros de căc, de fecale, putoare de zile întunecate. Pe holul firmei puțea de îți venea să te închizi singur în camera de forță, să scapi de mirosul năucitor și tulburător de greu. Doar portarul râdea în hohote și se ținea de burtocul mare cât toate zilele. Nu știm cine s-a căc…, nu știm cine a defecat în halul ăla de a blocat biata budă, dar mare grijă unde vă goliți bagajul și mai mare grijă… Citeste mai mult […]

Leave a Comment