Zvonoteca

# Gurile stricate vorbesc că un procesoman din Zalău și-ar fi dat în judecată și nevasta, dar nu pentru că l-ar fi înșelat, ci pentru că vorbește prea mult și l-a cam și altoit cu niște palme peste ochi. Că i-a dat omului peste bot sau nu, rămâne de văzut, dar aia cu gura e plauzibilă, zic divorțații, cei care sunt tot mai mulți și prin Zalău.

# Gata, nu mai este eveniment unde policicienii să nu fie invitați și unde să nu mai ia cuvântul, să spună, să se laude, să promită. Culmea e că politicienii nu mai au remușcări și mint până și în sfânta biserică. Ei sunt siguri că le sunt iertate păcatele dacă plătesc bine la popa. Amin, amin, amin!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Gurile stricate vorbesc că un procesoman din Zalău și-ar fi dat în judecată și nevasta, dar nu pentru că l-ar fi înșelat, ci pentru că vorbește prea mult și l-a cam și altoit cu niște palme peste ochi. Că i-a dat omului peste bot sau nu, rămâne de văzut, dar aia cu gura e plauzibilă, zic divorțații, cei care sunt tot mai mulți și prin Zalău. # Gata, nu mai este eveniment unde policicienii să nu fie invitați și unde să nu mai ia cuvântul, să spună, să se laude,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment