Zvonoteca

# Să te ferească Dumnezeu să îți ajungă numărul de telefon la niște societăți medicale private fantomatice. Te sună în draci, te cheamă la analize pe la pensiuni, acolo unde își stabilesc cuibul. Vor să te verifice, îți umblă la pupile, la digestie, vor să îți ofere tot ce e mai bun și mai ieftin în lumea asta pentru a te scăpa de boală. Bine, în momentul în care le spui că nu ești bolnav și că nu ai nevoie de ei, ofuscați, băieții ăștia nesimțiți îți închid telefonul în nas. Nu te mai salută, nu îți mai vorbesc mieros, doar îți închid.

# Rămânem tăt la servicii. Au început să sune și unele bănci de îți vine să dai cu ele de faliment. Vor să te împrumute, să te asigure, să te ferească de rău, de necaz. Bine, condiția este una importantă, nu trebuie decât să te angajezi că le plătești lunar niște bani, iar dacă ajungi să ai apă la cioante, ei s-ar putea să îți ofere un loc bun și călduț pentru tratament sau te trimit la băi cu nămol. Disperarea e tot mai mare.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Să te ferească Dumnezeu să îți ajungă numărul de telefon la niște societăți medicale private fantomatice. Te sună în draci, te cheamă la analize pe la pensiuni, acolo unde își stabilesc cuibul. Vor să te verifice, îți umblă la pupile, la digestie, vor să îți ofere tot ce e mai bun și mai ieftin în lumea asta pentru a te scăpa de boală. Bine, în momentul în care le spui că nu ești bolnav și că nu ai nevoie de ei, ofuscați, băieții ăștia nesimțiți îți închid telefonul în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment