Zvonotecă

# Noi vizite la nivel înalt se anunță în perioada următoare în scumpul nostru județ. Au aflat unii că Zalăul chiar există, că Sălajul este un județ unde șansa de a acapara electorat este prezentă. Urmează să se așeze covorul roșu și să pornească reflectoarele și microfoanele.

# Au reapărut „coucerii”, ăia care se vor antrenori de orice, care te învață să respiri, să mănânci, să defechezi, să muncești, să te iubești, să îți crești afacerea la cel mai înalt nivel. Baiul e că mulți dintre antrenorii ăștia au falimentat adevărate imperii, au dat de pământ cu afaceri viabile, iar acum se prezintă ca fiind experți în fiscal, social, mintal și vorbit în public. Vorba aia, prost nu e ăla care cere, prost e cel ce dă.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonotecă”

  1. […] # Noi vizite la nivel înalt se anunță în perioada următoare în scumpul nostru județ. Au aflat unii că Zalăul chiar există, că Sălajul este un județ unde șansa de a acapara electorat este prezentă. Urmează să se așeze covorul roșu și să pornească reflectoarele și microfoanele. # Au reapărut „coucerii”, ăia care se vor antrenori de orice, care te învață să respiri, să mănânci, să defechezi, să muncești, să te iubești, să îți crești afacerea la cel mai înalt nivel. Baiul e că mulți dintre antrenorii ăștia au falimentat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment