Zvonoteca

# Și traficul din Zalău a devenit nebunie curată. Pe drum nu mai este loc suficient, mașinile nu mai încap, șoferii sunt nervoși, parcările sunt puține. Stați, vineri se circulă gratuit cu autobuzele în tot orașul. Vrem să vedem câți își vor lăsa mașina în parcare.

# Au început primarii să inaugureze, să taie panglici, popii sunt lângă ei, sfințesc ceea ce au sfințit deja de o sută de ori. Nu-i bai, mai dăm o dată cu agheasmă, să fie, să se vadă. Așa e firesc, viitorul societății sună bine. Desigur, omului de rând nu-i pasă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Și traficul din Zalău a devenit nebunie curată. Pe drum nu mai este loc suficient, mașinile nu mai încap, șoferii sunt nervoși, parcările sunt puține. Stați, vineri se circulă gratuit cu autobuzele în tot orașul. Vrem să vedem câți își vor lăsa mașina în parcare. # Au început primarii să inaugureze, să taie panglici, popii sunt lângă ei, sfințesc ceea ce au sfințit deja de o sută de ori. Nu-i bai, mai dăm o dată cu agheasmă, să fie, să se vadă. Așa e firesc, viitorul societății sună bine.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment