Zvonoteca

# Supărare mare duminică printre câțiva zălăuci deranjați că evenimentul de pe noua pietonală a orașului nu conținea și un moment muzical cu manele. Ce eveniment, bre, ce-i asta, ce nașpa e, nu sunt manele, cum, chiar nu cântă vreun Salam, Gheboasă sau parizer cu semințe? Nu, n-au cântat și e bine că n-au cântat astfel de specimene. Doar că la tradițiile sălăjene au apărul bufonii regelui. Ce, nu ați știut? Era plon de regi pe aici.

# Printre blocurile ANL din Dumbrava a fost săpat un șanț. Și șanț a rămas și la luni bune de la săpare. Noi înțelegem că șanțul a fost săpat, conducta a fost introdusă, băi, dar mai astupați gropile alea că și-or rupe picioarele pruncii sau vreun bătrân cu vederea slabă. E bine că se muncește, dar chiar nimeni nu se uită și la calitate?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Supărare mare duminică printre câțiva zălăuci deranjați că evenimentul de pe noua pietonală a orașului nu conținea și un moment muzical cu manele. Ce eveniment, bre, ce-i asta, ce nașpa e, nu sunt manele, cum, chiar nu cântă vreun Salam, Gheboasă sau parizer cu semințe? Nu, n-au cântat și e bine că n-au cântat astfel de specimene. Doar că la tradițiile sălăjene au apărul bufonii regelui. Ce, nu ați știut? Era plon de regi pe aici. # Printre blocurile ANL din Dumbrava a fost săpat un șanț. Și șanț… Citeste mai mult […]

Leave a Comment