Zvonoteca

# Mai știe cineva ce e cu apa de la arteziene din Zalău? Bre, autoritățile zic că e rea, oamenii zic că e bună și o beau în draci, cufureala lipsește, ce se întâmplă? Ceva nu miroase bine. Cum e cu apa, cea de la robinet e potabilă, o arată analizele. Bine, să fim serioși, în Sălaj nici nu contează cum e apa, anul ăsta s-au făcut multe prune. Noroc!

# No-no. Iubirea dintre cele trei partide devine tot mai tensionată în plan local. Inima bate tot mai tare, iar iubăreții devin tot mai reci în patul politic. S-au cam săturat, se apropie alegerile, iar divorțul e pe cale să fie semnat. No, nu vă spărieți, politica e mereu surprinzătoare, iar dragostea trece prin stomac.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Mai știe cineva ce e cu apa de la arteziene din Zalău? Bre, autoritățile zic că e rea, oamenii zic că e bună și o beau în draci, cufureala lipsește, ce se întâmplă? Ceva nu miroase bine. Cum e cu apa, cea de la robinet e potabilă, o arată analizele. Bine, să fim serioși, în Sălaj nici nu contează cum e apa, anul ăsta s-au făcut multe prune. Noroc! # No-no. Iubirea dintre cele trei partide devine tot mai tensionată în plan local. Inima bate tot mai tare, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment