Zvonoteca

Au curs mesajele femeilor din politica sălăjeană de Ziua iei. Să vezi tu fotografii postate pe rețele de socializare, ia în sus, ia în jos. Baiul e că în Sălaj n-am avut ie, în tradiția satelor de la noi nu se regăsește ia, doamnelor din politică și din funcții înalte. Lăsați-o mai moale cu ia, poate încercați o „chimeșe” îmbumbată până la gât, să nu se vadă bijuteriile grosolane.

Nesimțitele astea de guri spurcate spun că într-o instituție publică, accesul la buda principală e doar pentru domn șăf. Ceilalți caută prin alte locuri, defechează pe unde pot. Lăsați, rahatul trebuie ținut până acasă. Știm cu toții că aduce noroc.

*A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] Au curs mesajele femeilor din politica sălăjeană de Ziua iei. Să vezi tu fotografii postate pe rețele de socializare, ia în sus, ia în jos. Baiul e că în Sălaj n-am avut ie, în tradiția satelor de la noi nu se regăsește ia, doamnelor din politică și din funcții înalte. Lăsați-o mai moale cu ia, poate încercați o „chimeșe” îmbumbată până la gât, să nu se vadă bijuteriile grosolane. Nesimțitele astea de guri spurcate spun că într-o instituție publică, accesul la buda principală e doar pentru domn șăf. Ceilalți caută… Citeste mai mult […]

Leave a Comment