Zvonoteca

# Ne plac luptele de pe stradă, dar și cele de pe trotuare. Vin muncitorii, pun dale, asfaltează, iar alți băieți vin în următoarea zi și sparg ce au pus ceilalți. Și asta se întâmplă săptămânal în Zalău. Nu știe dreapta ce face stânga. Noi credeam că sunt împreună. Poate chiar sunt, dar sub masă fac prostii. Cine pierde? Amărâtul ăla de cetățean!

# Scandal la ieșire din Zalău, pe drumul spre Cluj. Pe prima bandă vine școala de șoferi, pe a doua bandă e școală de șoferi, pe unicul bulevard e altă școală de șoferi, iar în spatele ei sunt zeci de mașini, șoferi nervoși care au pe buze sfinți, morți, măicuțe. Desigur, școlile de șoferi au rolul lor, sunt importante, dar chiar nu putem găsi o soluție între ce ore și pe unde să circule?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Ne plac luptele de pe stradă, dar și cele de pe trotuare. Vin muncitorii, pun dale, asfaltează, iar alți băieți vin în următoarea zi și sparg ce au pus ceilalți. Și asta se întâmplă săptămânal în Zalău. Nu știe dreapta ce face stânga. Noi credeam că sunt împreună. Poate chiar sunt, dar sub masă fac prostii. Cine pierde? Amărâtul ăla de cetățean! # Scandal la ieșire din Zalău, pe drumul spre Cluj. Pe prima bandă vine școala de șoferi, pe a doua bandă e școală de șoferi, pe unicul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment