Zvonoteca

# S-au înmulțit sălile de jocuri de zici că suntem în Vegas. Farmacii, săli de jocuri și magazine de hoțopele. E plin, tataie, plin! Viitorul arată tot mai bine chiar și în Sălaj.

# Se zice că orgoliile sunt inimaginabile printre liderii unor instituții loco. Mulți au ajuns să se ferească de alți coordonatori, trec strada la vederea colegului, scuipă de trei ori de teamă să nu-i aducă ghinion și să nu-i sară scaunul de director de sub fund. Orgoliile sunt mari chiar și în pragul pensionării pentru cei care se cred de neînlocuit.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # S-au înmulțit sălile de jocuri de zici că suntem în Vegas. Farmacii, săli de jocuri și magazine de hoțopele. E plin, tataie, plin! Viitorul arată tot mai bine chiar și în Sălaj. # Se zice că orgoliile sunt inimaginabile printre liderii unor instituții loco. Mulți au ajuns să se ferească de alți coordonatori, trec strada la vederea colegului, scuipă de trei ori de teamă să nu-i aducă ghinion și să nu-i sară scaunul de director de sub fund. Orgoliile sunt mari chiar și în pragul pensionării pentru cei care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment