Zvonoteca

# Suntem în luna mai, dar Sălajul mai are instituții publice care nici acum n-au binevoit să-și publice rapoartele de activitate pe anul trecut. Abia așteptăm să aflăm în septembrie ce au făcut aceste împărății pe parcursul anului trecut. Poate își actualizează datele de pe pagina de internet. Cum, n-au pagină de internet?

# Când tu, director de instituție, nu poți lega două vorbe, nu poți citi coerent o frază dintr-o amărâtă de situație și urli de frustrare, atunci mai bine te lași păgubaș. Baiul e că astfel de directori sunt tot mai mulți și prin Sălaj. Au fost puși politic și vor pleca tot politic.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Suntem în luna mai, dar Sălajul mai are instituții publice care nici acum n-au binevoit să-și publice rapoartele de activitate pe anul trecut. Abia așteptăm să aflăm în septembrie ce au făcut aceste împărății pe parcursul anului trecut. Poate își actualizează datele de pe pagina de internet. Cum, n-au pagină de internet? # Când tu, director de instituție, nu poți lega două vorbe, nu poți citi coerent o frază dintr-o amărâtă de situație și urli de frustrare, atunci mai bine te lași păgubaș. Baiul e că astfel de directori… Citeste mai mult […]

Leave a Comment