Zvonoteca

# E clar, se apropie campania electorală, se întețesc laudele, curg lacrimi, zeci de postări anunță finalizarea unor proiecte pe hârtie, gata, au fost depuse, am învins, am reușit. Oameni buni, au ajuns primarii să se laude că au depus proiecte, nu că investițiile au fost finalizate. Se laudă primarii că au semnat contracte. E mai rău ca înainte de 1989. Atunci se lăudau că au făcut, acum se laudă că au depus.

# Ne întoarcem la postări. Postează un lider de partid ceva, nu trec mai mult de cinci minute și încep să vină aprecierile, aplauzele, toate date de postacii de serviciu, de oamenii de partid care, în munca lor grea de funcționari publici, Dumnezeu știe cum mai răzbesc și mai găsesc timp să distribuie, să scrie mesaje de felicitare la adresa iubiților conducători. Să ne ferească bunul Dumnezeu. Sau mai bine să ne ferim noi, zic.

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # E clar, se apropie campania electorală, se întețesc laudele, curg lacrimi, zeci de postări anunță finalizarea unor proiecte pe hârtie, gata, au fost depuse, am învins, am reușit. Oameni buni, au ajuns primarii să se laude că au depus proiecte, nu că investițiile au fost finalizate. Se laudă primarii că au semnat contracte. E mai rău ca înainte de 1989. Atunci se lăudau că au făcut, acum se laudă că au depus. # Ne întoarcem la postări. Postează un lider de partid ceva, nu trec mai mult de cinci… Citeste mai mult […]

Leave a Comment