Zvonoteca

# Locatarii unui bloc din Zalău au vrut să iasă cu toții în stradă după ce au aflat de pe un grup descurcăreț că a ajuns cutremurul și la Zalău. Bieții pensionari s-au spăriet de mama focului, iar când au deschis și televizorul, mai că le-a căzut lumea în cap. Unii s-au apucat de plâns, spun gurile rele, iar alții au crezut că e Apocalipsa, sfârșitul lumii. O vinit vremea! Și-au dat repede seama că încă nu a venit acel moment și că mai au de așteptat. Grijă mare pe ce grupuri intrați și de cine ascultați.

# O trecut și Ziua Națională a Lecturii. Tătă lumea o dat-o cu cititul, cu cărțile. Bun, ziua asta a trecut și s-a așternut iar liniștea. Nu mai citim nimic, gata? Mama ei de laudă și de organizare a unor evenimente doar de dragul de a le posta pe Facebook, pe rețele de socializare, să vadă lumea, să vadă ministerul că noi facem, că noi dregem.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Locatarii unui bloc din Zalău au vrut să iasă cu toții în stradă după ce au aflat de pe un grup descurcăreț că a ajuns cutremurul și la Zalău. Bieții pensionari s-au spăriet de mama focului, iar când au deschis și televizorul, mai că le-a căzut lumea în cap. Unii s-au apucat de plâns, spun gurile rele, iar alții au crezut că e Apocalipsa, sfârșitul lumii. O vinit vremea! Și-au dat repede seama că încă nu a venit acel moment și că mai au de așteptat. Grijă mare pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment