Zvonoteca

# A reînceput nebunia facturilor. Pe rețelele de socializare se postează la greu facturi de energie electrică cu sume uriașe, de la 1.900 de lei în sus, de zici că-i concurs. Unii furnizorii chiar au ajuns la un simț maxim al exagerării. Decât cu stomacu’ lipit de spate, mai bine pe-ntuneric.

# Evenimentele dedicate Zilei Naționale se țin mai iute, nu în 15, ci în 13. Sâmbăta și duminica sunt zile libere. Cine are chef să muncească în zile de sărbătoare? Timpul e prețios și trebuie împărțit cu cei dragi.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # A reînceput nebunia facturilor. Pe rețelele de socializare se postează la greu facturi de energie electrică cu sume uriașe, de la 1.900 de lei în sus, de zici că-i concurs. Unii furnizorii chiar au ajuns la un simț maxim al exagerării. Decât cu stomacu’ lipit de spate, mai bine pe-ntuneric. # Evenimentele dedicate Zilei Naționale se țin mai iute, nu în 15, ci în 13. Sâmbăta și duminica sunt zile libere. Cine are chef să muncească în zile de sărbătoare? Timpul e prețios și trebuie împărțit cu cei dragi.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment