Zvonoteca

# În Sălaj e criză de medici, e criză și de profesori, de polițiști, de criminaliști, de mulți profesioniști. De popi e plin. Lasă, măcar popi să avem. Miluiește-ne, Doamne!

# Dacă ar avea curaj să solicite protecție, mulți angajați de prin instituții ar face acest lucru. Zice-se că sunt șefi,  satrapi de-a dreptul. Se cred pe moșia lor, iar violența verbală e la ordinea săptămânii, să nu zicem la ordinea zilei că, no, nu ajung zilnic la birou. Șefii, desigur, nicidecum angajații.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # În Sălaj e criză de medici, e criză și de profesori, de polițiști, de criminaliști, de mulți profesioniști. De popi e plin. Lasă, măcar popi să avem. Miluiește-ne, Doamne! # Dacă ar avea curaj să solicite protecție, mulți angajați de prin instituții ar face acest lucru. Zice-se că sunt șefi,  satrapi de-a dreptul. Se cred pe moșia lor, iar violența verbală e la ordinea săptămânii, să nu zicem la ordinea zilei că, no, nu ajung zilnic la birou. Șefii, desigur, nicidecum angajații.   * A se considera pamflet. Orice… Citeste mai mult […]

Leave a Comment