Zvonoteca

# Curg râuri de șampanie prin instituții, se felicită lumea, se urează, salariul de la stat crește anul viitor, ce dacă ăia din privat mor cu zile, ce contează? Păi nu contează, ăia de la stat să o ducă bine, acolo salariul vine, se dă, nu există baiuri, totul e numai unt și miere.

# Autoritățile astea locale, județene sau guvernamentale sunt mulțumite, prețul la nergie e plafonat. Mii de sălăjeni primesc facturi uriașe la curent, dar nimeni nu zice nimic, totu-i perfect, nimeni nu mai verifică. Noroc cu cei de la protecția consumatorului că mai dau cu ciocanul în masă. Restul instituțiilor tac. Ce, ți-a venit curentul 2.500? Lasă, e un fâs, salariul de bugetar e mult mai mare, ne permitem.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Curg râuri de șampanie prin instituții, se felicită lumea, se urează, salariul de la stat crește anul viitor, ce dacă ăia din privat mor cu zile, ce contează? Păi nu contează, ăia de la stat să o ducă bine, acolo salariul vine, se dă, nu există baiuri, totul e numai unt și miere. # Autoritățile astea locale, județene sau guvernamentale sunt mulțumite, prețul la nergie e plafonat. Mii de sălăjeni primesc facturi uriașe la curent, dar nimeni nu zice nimic, totu-i perfect, nimeni nu mai verifică. Noroc cu cei… Citeste mai mult […]

Leave a Comment