Zvonoteca

# Consumul de alcool e în creștere pe astfel de vremuri cu temperaturi scăzute, în care trebuie făcute economii la energie. E bună și băutura asta. Cu o dușcă, două – trei, nu mai simte nimeni frigul, cauzat de economii, din case, apartamente și birouri. Cine drincălește se încălzește!

# Au început controalele la alimente și la tot ce-i de vânzare prin magazine, piețe, marketuri și supermaketuri. Organele abilitate verifică tot, inclusiv picătura de apă rămasă de la mop pe pardoseală. Abateri sunt de tot felul pentru că vine Crăciunul și se apropie Moșul. După Moș, vine iepurașul. Acum e luna cadourilor!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Consumul de alcool e în creștere pe astfel de vremuri cu temperaturi scăzute, în care trebuie făcute economii la energie. E bună și băutura asta. Cu o dușcă, două – trei, nu mai simte nimeni frigul, cauzat de economii, din case, apartamente și birouri. Cine drincălește se încălzește! # Au început controalele la alimente și la tot ce-i de vânzare prin magazine, piețe, marketuri și supermaketuri. Organele abilitate verifică tot, inclusiv picătura de apă rămasă de la mop pe pardoseală. Abateri sunt de tot felul pentru că vine Crăciunul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment