Zvonoteca

# Când ai bolid și nesimțire cât China pentru că vii de la coada vacii, direct din căruță sau din ștraf în mașină, nici că îți mai pasă de restu’ lumii. Când plouă și e plin de bălți pe carosabil mergi ca boul, cu viteză, ca să-i stropești pe trecători. Așa e când direct de pe uliță ajungi pe stradă, iar de pe câmp, de la sapă, ajungi șef de birou.

# Dacă ornamentele pentru Crăciun au fost scoase la vânzare încă din octombrie, acum au apărut și brazii. Nu e repede deloc, la ce temperaturi „ridicate” îs prin spațiile comerciale, n-au cum să se uște și să le cadă țepii.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Când ai bolid și nesimțire cât China pentru că vii de la coada vacii, direct din căruță sau din ștraf în mașină, nici că îți mai pasă de restu’ lumii. Când plouă și e plin de bălți pe carosabil mergi ca boul, cu viteză, ca să-i stropești pe trecători. Așa e când direct de pe uliță ajungi pe stradă, iar de pe câmp, de la sapă, ajungi șef de birou. # Dacă ornamentele pentru Crăciun au fost scoase la vânzare încă din octombrie, acum au apărut și brazii. Nu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment