Zvonoteca

# Șmecherii Zalăului vor mașini puternice, dar nu mai au bani să plătească impozite după ele. Sunt șmecheri cu nădragii rupți în fund și vor să-și înmatriculeze cazanele pe numele unor amărâți din zonele montane. Au auzit ei că acolo impozitele sunt mici. Mama ei de țară!

# Prin centrul Zalăului, pietonii circulă pe carosabil sau printre excavatoare. Până nu se întâmplă vreun accident, nu ne învățăm minte.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Șmecherii Zalăului vor mașini puternice, dar nu mai au bani să plătească impozite după ele. Sunt șmecheri cu nădragii rupți în fund și vor să-și înmatriculeze cazanele pe numele unor amărâți din zonele montane. Au auzit ei că acolo impozitele sunt mici. Mama ei de țară! # Prin centrul Zalăului, pietonii circulă pe carosabil sau printre excavatoare. Până nu se întâmplă vreun accident, nu ne învățăm minte. * A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu Citeste mai mult […]

  2. adi

    Jeme de handicapati cu Touareguri de 3 litri.Nu-i mai cautati la munte.Cautati-i in Zalau.Nu-s ale lor dar ce conteaza.Cineva nu mai plateste 2700 ron la Primarie pentru 3000 de centimetri cubi.

Leave a Comment