Zvonoteca

# Umblă vorba că se spurcă din ce în ce mai mult politicienii locali. Unii sunt colegi în același partid, dar dorința de putere, lupta oarbă după funcții și control îi face să dospească, să iasă din cutia eleganței și a bunului simț. Așa începe circul!

# Constructorii ce lucrează în municipiu au făcut-o iar de oaie. Pe drumul Ortelecului, este un semafor ce filtrează circulația din cauza lucrărilor din zonă. Doar că semeforul e pe galben intermitent. Apoi să vezi marșaliere și înjurături. Oare nu gândește nimeni în orașul ăsta?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Umblă vorba că se spurcă din ce în ce mai mult politicienii locali. Unii sunt colegi în același partid, dar dorința de putere, lupta oarbă după funcții și control îi face să dospească, să iasă din cutia eleganței și a bunului simț. Așa începe circul! # Constructorii ce lucrează în municipiu au făcut-o iar de oaie. Pe drumul Ortelecului, este un semafor ce filtrează circulația din cauza lucrărilor din zonă. Doar că semeforul e pe galben intermitent. Apoi să vezi marșaliere și înjurături. Oare nu gândește nimeni în orașul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment