Zvonoteca

# Ce fain e când unicul bulevard din Zalău e blocat între 16 și 17, dar și când hăpt atunci ai norocul să dai peste școli de șoferi. Nici bunul Dumnezeu nu credem că înțelege cum circulă școlile de șoferi pe străzile principale când e mai aglomerat și blochează tot ce se poate bloca. Dumnezeu cu mila și cu speranța că vor veni vremuri mai bune.

# Vine iarna, facturile cresc, dar ce te faci cu sute de oameni nu primesc facturile de curent cu lunile? Stau bieții oameni, se scobesc, se freacă în frunte, dar facturi n-au primit. Pe moment se bucură, dar pe termen lung… Pe termen lung numai bunul Dumnezeu știe ce va fi, așa cum spune și popa smerit.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Ce fain e când unicul bulevard din Zalău e blocat între 16 și 17, dar și când hăpt atunci ai norocul să dai peste școli de șoferi. Nici bunul Dumnezeu nu credem că înțelege cum circulă școlile de șoferi pe străzile principale când e mai aglomerat și blochează tot ce se poate bloca. Dumnezeu cu mila și cu speranța că vor veni vremuri mai bune. # Vine iarna, facturile cresc, dar ce te faci cu sute de oameni nu primesc facturile de curent cu lunile? Stau bieții oameni, se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment