Zvonoteca

# Sălajul redevine important pentru politicieni. Mama lor de alegeri și de năroance nesimțite. Sălajul e bun doar când gândul se îndreaptă spre vreun mandat bun și călduț. În rest, Sălajul apare în tipare când cade vreun pod, vreun bloc sau când măgarul mușcă baba.

# Se zice că sunt comune unde primarul vrea cu orice preț introducerea gazului, iar bătrânii satului spun pas. Degeaba încearcă popa în biserică să le explice oamenilor că gazul e bun tras, că e cald, că e comfort. Nu și gata. Îi înțelegem pe bieții oameni la cât de scump e gazul, mama lui de gaz și de preț nesimțit.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Sălajul redevine important pentru politicieni. Mama lor de alegeri și de năroance nesimțite. Sălajul e bun doar când gândul se îndreaptă spre vreun mandat bun și călduț. În rest, Sălajul apare în tipare când cade vreun pod, vreun bloc sau când măgarul mușcă baba. # Se zice că sunt comune unde primarul vrea cu orice preț introducerea gazului, iar bătrânii satului spun pas. Degeaba încearcă popa în biserică să le explice oamenilor că gazul e bun tras, că e cald, că e comfort. Nu și gata. Îi înțelegem pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment