Zvonoteca

# Ce ți-e și cu protestele astea. Sunt așa ca un fir de păr în fața foarfecii. Nu mai intere pe nime’ de nime. La recentul miting de p’acilea, la care s-au adunat o mânuță de oameni în frunte cu lideri sindicali, aceleași măști de acu-s enșpemii de ani. Exact ca-n poezie „toate-s vechi și nouă toate”.

# Prin centrul municipiului, şoferii nu mai au loc de parcare nici pe trotuare. Parchează pe la porţile oamenilor, şi-apoi să vezi suduieli. Pietonizare inteligentă, ce mai!

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Ce ți-e și cu protestele astea. Sunt așa ca un fir de păr în fața foarfecii. Nu mai intere pe nime’ de nime. La recentul miting de p’acilea, la care s-au adunat o mânuță de oameni în frunte cu lideri sindicali, aceleași măști de acu-s enșpemii de ani. Exact ca-n poezie „toate-s vechi și nouă toate”. # Prin centrul municipiului, şoferii nu mai au loc de parcare nici pe trotuare. Parchează pe la porţile oamenilor, şi-apoi să vezi suduieli. Pietonizare inteligentă, ce mai!   * A se considera pamflet.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment